Tradicionale

Adresa : Prane Neptun Diber e madhe ose afer Xhamise së Sahatit, Bulevard Iliria
Hours: Open today 09:00 – 00:00
+389 46 837 777

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Edhe pse mund te jemi shume te dhene pasRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
R1209, Macedonia (FYROM)
Hours: Open today 11:00-23:00
+389 76 537 446

Kanalet tona:     Kategoria: Restorante Kompleks Kompleksi Turistik “PARAJASA E SHARRIT “ gjëndet afërRead More

Share
 • 21
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  21
  Shares
La Terrazza Vutok Gostivar Macedonia
Hours: Open today 08:00-23:30
+38971433259

Kanalet tona:     Kategoria:  Restorant  Gjendemi në Vrutok ne fshatine Gostivarit , në restorantinRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Boulevard Vidoe Smilevski Bato, Tetovo 1220, Macedonia (FYROM)
Hours: Open today 08-23-00
+389 71 37 6956

Kanalet tona:     Kategoria:  Restorant  “Restorante Prima Center në Tetovë” ndodhet në qendrën tregtareRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Velko Vlahoviq BB, Debar, Macedonia
Hours: Open today 08:00 - 23:00
+389 70 662 227

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant I konsideruar Restoranti më Mikëpritës Gramoz Restaurants në Dibër të madhe,Read More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Dibër e Madhe, Maqedoni
Hours: Open today 08:00 - 23:00
046832523 / 046833004

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant VENDNDODHJE FANTASTIKE DHE PJATA PËR ÇDO SHIJE Tejet popullorRead More

Share
 • 33
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  33
  Shares
Kryqëzimi Kuben, Peshkopi, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 68 20 56 824 / +355 67 44 40 599

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant I krijuar për të arritur ekselencën Hotel “Doda”Read More

Share
 • 621
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  621
  Shares
Near the lake, Debar, Macedonia
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+355 89 70 391 355

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant, Piceri Restorant Taverna Cami aty ku dibranet dhe miqteRead More

Share
 • 43
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  43
  Shares
Bulevardi Elez Isufi 17, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 6:30 - 22:30
+355 69 207 0107

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant, Bar   ”KORABI”: Hotel, Bar, Restorant, Piceri, Pastiçeri.Read More

Share
 • 171
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  171
  Shares
L.Perëndimi, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 07:00-00:00
+355682045872

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Restorant Pronotoni lokalin i cili nëpermjet sherbimit dhe standartit,Read More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Shëtitorja "Elez Isufi", përballë Pallatit të Kulturës, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 07:00 - 23:00
+35568 575 7676

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Piceri, Restorant   Bar-Piceri-Restorant QENDRA ndodhet mu ne qenderRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Bulevardi Elez Isufi, Peshkopi, Diber, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+35569 6741378, +355 218 24 616

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant I pozicionuar ne qender te qytetit te peshkopiseRead More

Share
 • 517
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  517
  Shares
Rruga Peshkopi-Maqellare, Diber, Albania
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+35568 406 2613, +35569 270 6613

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Hotel, Restorant, Pishine   Zerja Resort është një ngaRead More

Share
 • 206
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  206
  Shares
Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 07:00 - 23:00
+355 68 405 2000

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Restorant Piceri “THE SMOKE”, i pozicionuar ne hyrje teRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share