Dyqane

8 Shtatori, Diber e Madhe
Hours: Open today 08:00 - 22:00
+389 70 521 030

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqane, Agro-ushqimore  “Beko-Komerc” DIBËR SHITORE USHQIMORE, SHITJE ME SHUMICË DHE PAKICËRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rr Vllazrim Bashkim 1250 Dibra, Debar, Macedonia
Hours: Open today 07:00- 22:00
+389 46 833 962

Kanalet tona:     Kategoria: Ëmbëltore Bar  Për ëmbëlsirat e shijshme të tilla si: tortëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Rruga Vehbi Dibra, Lagjia Dobrove, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 8:00 - 22:00
+35568 457 5555

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan   Përzgjedhja e veshjes së dasmës është më shumëRead More

Share
 • 116
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  116
  Shares
Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 08:00 - 20:00
+35569 205 6893

Kanalet tona:     Kategoria: Agjensi, Dyqan   Të gjitha këto shërbime si më poshtëRead More

Share
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  31
  Shares
Rruga Vehbi Dibra, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 07:00 - 21:00
+35569 208 0339

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan   Gorenje Albania është importuesi dhe distributori i vetëmRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Adress: Tercilio Kardinali, Peshkopi 8301, Albania
Hours: Open today 06:00 - 10:00
+35568 205 6518

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan, Artizanale   Furre Buke – Pasticeri Balliu me njeRead More

Share
 • 269
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  269
  Shares
Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 08:00 - 22:00
+355 68 235 2211

Kanalet tona:     Kategoria: Dyqan Flamuri Event Decor Peshkopi u ofron klientëve një shërbimRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 08:00-22:00
+355696661110

Kanalet Tona:     Kategoria: Dyqan Ne nuk kemi ndërmend të shkruajmë shumë tekst sepseRead More

Share
 • 67
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  67
  Shares