Restorant

Velko Vlahoviq BB, Debar, Macedonia
Hours: Open today 08:00 - 23:00
+389 70 662 227
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant I konsideruar Restoranti më Mikëpritës Gramoz Restaurants në Dibër të madhe,Read More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Dibër e Madhe, Maqedoni
Hours: Open today 08:00 - 23:00
046832523 / 046833004
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant VENDNDODHJE FANTASTIKE DHE PJATA PËR ÇDO SHIJE Tejet popullorRead More

Share
 • 33
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  33
  Shares
Kryqëzimi Kuben, Peshkopi, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 68 20 56 824 / +355 67 44 40 599
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant I krijuar për të arritur ekselencën Hotel “Doda”Read More

Share
 • 621
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  621
  Shares
Near the lake, Debar, Macedonia
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+355 89 70 391 355
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant, Piceri Restorant Taverna Cami aty ku dibranet dhe miqteRead More

Share
 • 43
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  43
  Shares
Near the lake, Debar, Macedonia
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+355 89 70 391 355
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant, Piceri Restorant Taverna Cami aty ku dibranet dhe miqteRead More

Share
 • 43
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  43
  Shares
Andi’s Pizza Peshkopi
Bulevardi Elez Isufi, Peshkopi, Dibër, Albania
Hours: Open today 08:00 - 21:00
0683237102, 0699874007
Fastfood

Kanalet Tona:     Kategoria: Piceri, Fast Food Pizzeria Andi sherben një shumëllojshmeri picash si:Read More

Share
 • 390
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  390
  Shares
Bulevardi Elez Isufi 17, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 6:30 - 22:30
+355 69 207 0107
Traditional

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant, Bar   ”KORABI”: Hotel, Bar, Restorant, Piceri, Pastiçeri.Read More

Share
 • 171
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  171
  Shares
Banket “New York”
L.Perëndimi, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 07:00-00:00
+355682045872
Fastfood

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Restorant Pronotoni lokalin i cili nëpermjet sherbimit dhe standartit,Read More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Bar-Piceri-Restorant QENDRA
Shëtitorja "Elez Isufi", përballë Pallatit të Kulturës, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 07:00 - 23:00
+35568 575 7676
Fastfood

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Piceri, Restorant   Bar-Piceri-Restorant QENDRA ndodhet mu ne qenderRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Bulevardi Elez Isufi, Peshkopi, Diber, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+35569 6741378, +355 218 24 616
Fastfood
Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 07:00 - 23:00
+355 68 405 2000
Fastfood