Oferta & Evente

Kulla e Markos
9G6Q+VJ Prilep, North Macedonia

Markovi Kuli ose Kullat e Marko (maqedonisht: Маркови Кули) ndodhen në veriperëndim të Prilepit, MaqedoniRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Qyteti i gurtë i Kuklica
Kuklici, Stone Dolls, North Macedonia

Kuklica ndodhet 8 km në veri-perëndim të Kratovës. Formacionet prej guri ndodhen në bregun eRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kokino
North Macedonia

Kokino është një sit arkeologjik i epokës së bronzit në Republikën e Maqedonisë së Veriut,Read More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Mali i Sharrit
Macedonia

Shtrihen në Jug-Lindje të Kosovës duke filluar nga afersia e Prizrenit dhe shkojne pjerrtas meRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Alpine Hotel
Mavrovo, Macedonia (FYROM)

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant  Në mes të peisazhit të mrekullueshëm të MavrovësRead More

Share
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  11
  Shares
Read More