Muzikë & nightlife

Velko Vlahoviq BB, Debar, Macedonia
Hours: Open today 08:00 - 23:00
+389 70 662 227

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant I konsideruar Restoranti më Mikëpritës Gramoz Restaurants në Dibër të madhe,Read More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Dibër e Madhe, Maqedoni
Hours: Open today 08:00 - 23:00
046832523 / 046833004

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant VENDNDODHJE FANTASTIKE DHE PJATA PËR ÇDO SHIJE Tejet popullorRead More

Share
 • 33
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  33
  Shares
Bulevardi Elez Isufi 17, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 6:30 - 22:30
+355 69 207 0107

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant, Bar   ”KORABI”: Hotel, Bar, Restorant, Piceri, Pastiçeri.Read More

Share
 • 171
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  171
  Shares
L.Perëndimi, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 07:00-00:00
+355682045872

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Restorant Pronotoni lokalin i cili nëpermjet sherbimit dhe standartit,Read More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Rruga Nazmi Rushiti, Peshkopia, Dibër, Albania
+35568 337 3333

Our Channels:     Kategoria: Bar Pasticeri Ideja për të krijuar një biznes të tillëRead More

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares
Rruga Rasim Fetahu Bardulla, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+35568 275 4817

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Hotel Hoteli Amma ofron dhoma dopjo dhe familjare kuRead More

Share
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares
Shëtitorja "Elez Isufi", përballë Pallatit të Kulturës, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 07:00 - 23:00
+35568 575 7676

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Piceri, Restorant   Bar-Piceri-Restorant QENDRA ndodhet mu ne qenderRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Rruga Peshkopi-Maqellare, Diber, Albania
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+35568 406 2613, +35569 270 6613

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Hotel, Restorant, Pishine   Zerja Resort është një ngaRead More

Share
 • 206
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  206
  Shares
Rruga "Safet Zhulali" ...100 m mbi shëtitoren"Elez Isufi" pas ish gjimnazit "Said Najdeni ", Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+355 68 689 2186

Kanalet tona:     Kategoria: Bar Aroma e kafes eshte ajo qe te gjith duamRead More

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares
Bulevardi Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 08:00 - 23:00
+355692070014

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Farmaci Vila Rama me nje pamje arkitekturore te bukurRead More

Share
 • 5
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  5
  Shares