Fast Food

Bulevardi Elez Isufi, Peshkopi, Dibër, Albania
Hours: Open today 08:00 - 21:00
0683237102, 0699874007

Kanalet Tona:     Kategoria: Piceri, Fast Food Pizzeria Andi sherben një shumëllojshmeri picash si:Read More

Share
 • 390
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  390
  Shares
L.Perëndimi, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 07:00-00:00
+355682045872

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Restorant Pronotoni lokalin i cili nëpermjet sherbimit dhe standartit,Read More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Shëtitorja "Elez Isufi", përballë Pallatit të Kulturës, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 07:00 - 23:00
+35568 575 7676

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Piceri, Restorant   Bar-Piceri-Restorant QENDRA ndodhet mu ne qenderRead More

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares
Bulevardi Elez Isufi, Peshkopi, Diber, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+35569 6741378, +355 218 24 616

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant I pozicionuar ne qender te qytetit te peshkopiseRead More

Share
 • 517
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  517
  Shares
Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 07:00 - 23:00
+355 68 405 2000

Kanalet tona:     Kategoria: Restorant Restorant Piceri “THE SMOKE”, i pozicionuar ne hyrje teRead More

Share
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share