Vila Rama

Bulevardi Peshkopia, Dibër, Albania
+355692070014

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar, Farmaci

Vila Rama me nje pamje arkitekturore te bukur qe ndodhet mu ne qender te Bulevardit “Elez Isufi” perballe ish-gjimnazit te Peshkopise ku ne strukturen e Viles gjendet Farmacia me e njohur e qytetit te Peshkopise si dhe nje Bar modern ku njerzit gjejne clodhjen ne ambjetin e saj te ngrohte.

Adresa: Bulevardi Peshkopia, Dibër, Albania

f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

08:00 - 23:00

Informacion shtesë: