Hotel Veri

Rruga Tercilio Kardniali, Peshkopia, Dibër, Albania
+35569 209 8186

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hotel luksoz me katër yje që karakterizon traditën, prestigjin dhe mikpritjen në një atmosferë paqësore. Hoteli është i pozicionuar në menyre ideale vetëm pak distanca në këmbë nga Bulevardi Elez Isufi, dhe nga vecantitë tërheqese kulturore e turistike. Ne ofrojmë një mishele unike të mikpritjes shqipëtare dhe  te sherbimit miqësor që e bën hotelin një zgjedhje frymëzuese për biznesin  apo për kohën e lirë.

Tiparët e akomodimit  tejet  të rëhatshme dhe me hapesirë percjellin një panoramë kontemporane e të lehtësueshme të Peshkopisë.Hotel Veri është përcaktuar si një nga hotelet me kualitet më të mirë në qytetin e Peshkopisë dhe ka dhoma (salla) konferencash, lokal dasmashrestorant, dhe akomodim luksoz.Hotel Veri ka 50 dhoma dhe ambjente profesionale për konferenca. Eshtë vendodhja ideale dhe hoteli me cmimet më të mira për bizneseapo për aktivitete shplodhëse në Peshkopi.
Atmosferë e rehatshme dhe relaksuese, cmime konkuruese, gjithashtu edhe staf miqësor dhei kualifikuar që do ta bëjnë qendrimin tuaj akoma dhe me shumë mbreselënës.

Adresa: Rruga Tercilio Kardniali, Peshkopia, Dibër, Albania

Web      Insta                                                                        Rezervo

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë: