Beko-Komerc DIBER

8 Shtatori, Diber e Madhe
+389 70 521 030

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqane, Agro-ushqimore 

“Beko-Komerc” DIBËR SHITORE USHQIMORE, SHITJE ME SHUMICË DHE PAKICË i  vendosur në Dibër të Madhe prej vitesh, është tregu i vetëm i nivelit krahinor  në vend. Me metra katrorë sipërfaqe ne dispozicion, jo vetëm që është tregu më i madh në vend përsa i përket sipërfaqes por edhe më i madhi në lidhje me volumet e tregtuara në të dhe numrin e subjekteve që furnizohen. Ju do të gjeni  të gjitha llojet e produkteve agro-ushqimore, të cilësive dhe standarteve të ndryshme të të gjitha llojeve që ka një market apo dyqan ushqimore.

Subjektet tregtuese trajtojnë produkte vendase si edhe importi në nivele të ndryshme shitjeje, si shumicë ashtu edhe me pakicë. “Beko-Komerc” DIBËR  ofron të gjitha kushtet për mbarëvajtjen e tregtimit duke përfshirë këtu infrastrukturën bashkëkohore, sigurinë e produkteve  dhe mardhënjen me klientë dhe nën-kontraktorët  tregtarë që operojnë në të, si dhe kushtet higjeno-sanitare.

Tregu vizitohet nga shumë klientë siç e përsëritëm më sipër  nga dy anët e dibrës  klientë  të cilët furnizohen me mallrat agro-ushqimore me shumicë dhe pakicë. Klientët e tregut kryesisht janë  dyqane pakice dhe markete, por nuk mungojnë edhe tregtarët e shumicës  nga komunat  e tjera të vendit.

Adresa: 8 Shtatori, Diber e Madhe

f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08:00 - 22:00

Informacion shtesë:

Ëmbëltore ” Besa”

Rr Vllazrim Bashkim 1250 Dibra, Debar, Macedonia
+389 46 833 962

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Ëmbëltore Bar 

Për ëmbëlsirat e shijshme të tilla si: tortë dasmash, tortë ditëlindjesh, akullore dhe të gjitha ëmbëlsirat tradicionale. Ëmbëltore  “Besa ” rikthehet pas shumë kohësh për të vazhduar një  traditë shekullore të ëmbëlsirave nga tre gjeneracione me nje histori suksesesh nga Zagrebi ne Dibër te madhe. Rikthehet nga tre Vellezerit që tani  i bie te jenë  brezi i trete i këtij arti të bukur ashtu sic e ka emrin Këtu nuk do të gjeni vetëm një vend për t’u ëmbëlsuar, por edhe një histori rreth 100 vjeçare .Një biznes modern i ndërtuar në gjurmët e së vjetrës, ruan me fanatizëm, jo vetëm shijen e ëmbëlsirave “Tradicionale ”, por edhe çdo objekt që i përkiste kësaj familjeje. Ëmbëltore  “Besa ” rivjen  ne Dibër të Madhe me të njëjtën shije, me të njëjtin përkushtim e dashuri, me të njëjtën kulturë familjare, në vijim të një tradite gati shekullore, duke na treguar se arti ka edhe anën e ëmbël të tij…”, Brenda pak viteve embeltorja   e vogël është kthyer në një nga më të njohurat dhe më modernet në tregun e brumrave dhe ëmbëlsirave në qytetin e Dibrës.  Për realizimin e këtij projekti ishte e domosdoshme ndihma e njerëzve të afërt që me profesionalizmin e tyre kanë arritur të mbajnë një nivel të lartë të cilësisë së produkteve, shërbimit dhe ruajtjes së një niveli të lartë të kënaqësisë në klientët tanë me ëmbëlsirat e shijshme të tilla si: sheqerparen, bakllavanë,  pasta te dnryshme  tortë dasmash, tortë ditëlindjesh, akullore llokumeve dhe të gjitha ëmbëlsirat tradicionale me  një gamë të gjerë ëmbëlsirash por jemi munduar të ndërthurim ato modernet me tradicionalet.janë receta të trashëguara, brez pas brezi, pas recetave të vjetra duke futur edhe receta të reja, që janë në kohën tani.

Rr Vllazrim Bashkim
1250 Dibra, Debar, Macedonia

f Insta                                                                 Booking

Orari:

07:00- 22:00

Informacion shtesë:

Reina Sposa Peshkopi

Rruga Vehbi Dibra, Lagjia Dobrove, Peshkopi, Albania
+35568 457 5555

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

 

Përzgjedhja e veshjes së dasmës është më shumë se një përshtatje … është një proces, eshte një kujtim i nje blerje inteligjente dhe bashkohore “.
“Një veshje e dasmës është shume personale për një grua – ajo duhet të pasqyrojë personalitetin dhe stilin e nuses.
Në ditën e dasmës, një nuse duhet të jetë e sigurtë që ajo ka gjetur një fustan që e bën atë të ndihet i sigurt, dhe mbi të gjitha e bukur.
Une zgjedh “Reina Sposa”

Adresa: Rruga Vehbi Dibra, Lagjia Dobrove, Peshkopi, Albania

f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

8:00 - 22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Sigal Uniqa Group Dega Diber

Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania
+35569 205 6893

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi, Dyqan

 

Të gjitha këto shërbime si më poshtë i gjeni tek Dega Sigal Uniqa Group Dibër, Peshkopi, Bllat, SGS e Peshkopisë, Bulqizë.
Sigurimet e detyrueshme të makinës Siguracioni i makines (TPL, Karton Jeshil apo Polica Kufitare) eshte i detyrueshem për qarkullimin brenda apo jashte Shqiperise. Kjo kategori kategori sigurimesh eshte ne perputhje te plote me ligjin “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”.
Sigurimi i automjetit TPL, Karton Jeshil dhe Policen Kufitare.
Sigurimi i Pronës dhe Shtëpisë Në jetë duam tu japim prioritet gjërave më të rëndësishme: familjes, shëndetit dhe shtëpisë ku jetojmë. Të gjithë e dimë që jeta ndonjëhere sjell të papritura e rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë ndaj sigurimi i shtëpisë është një domosdoshmëri.

PENSION PRIVAT Pagesa mujore kontributesh dhe përfitim mujor sipas viteve të kontributit Në këtë produkt vitet e pagesës së kontributeve mujore janë të barabartë me vitet e përfitimit të pensionit mujor.

 

Sigurimi i Shëndetit Sigurimi privat i shëndetit është mundësi për mbulimin 100% të kostove financiare që duhet të përballojë çdo individ në rast se pëson një aksident apo sëmundje të papritur. SIGAL UNIQA ofron paketa sigurimi individuale dhe familjare, të cilat ofrojnë mbulimin e ekzaminimeve shëndetësore duke filluar nga check up-i rutinë vjetor; trajtimet mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti, si dhe shpenzimet në rast ndjekje të shtatzanisë në spitalet private brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Adresa: Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania

Web   f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

08:00 - 20:00

Informacion shtesë:

Gorenje Peshkopi

Rruga Vehbi Dibra, Peshkopi, Albania
+35569 208 0339

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

 

Gorenje Albania është importuesi dhe distributori i vetëm i produkteve Gorenje në Shqipëri, e cila ka edhe eksluzivitetin edhe në Peshkopi te ish-vaporri, dyqani Gorenje ka produktet në përputhje me standardet europiane të cilësisë dhe garancisë.
Pajisje elektroshtëpiake të mëdha, Furra, Pianura, Soba, Aspiratorë, Sirtar ngrohës, Makineta kafeje, Lavatriçe, Tharëse rrobash, Lavatriçe-Tharëse, Lavastovilje, Pllakë dekorative
Frigorifer/ngrirës i veçuar, Frigorifer/ngrirës inkaso, Ngrirës, Pllakë dekorative, Pajisje të vogla, Hekur, Fshesa, Mikrovala, Miksera, Prerese, Makinë bukë, Grila dhe thekse, Shtrydhëse frutash e perimesh, Xhezve, Ngrohës elektrik uji, Makineri vaji, Enë Kuzhine, Ngrohje & Ftohje, Bolier, Kondicioner, Ventilator-fryrës, Radiator

Adresa: Rruga Vehbi Dibra, Peshkopi, Albania

Web   f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

07:00 - 21:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Furre Buke – Pasticeri “Balliu”

Adress: Tercilio Kardinali, Peshkopi 8301, Albania
+35568 205 6518

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan, Artizanale

 

Furre Buke – Pasticeri Balliu me nje experience edhe tradite disa vjecare te prodhimit prej brumi, ofron me furrat e saj ne Peshkopi cilesi, pasterti, shpejtesi si edhe sherbim te kulturuar. Furre buke Balliu ofron per ju te nderuar kliente me shume se 7 lloje buke, ku eshte furnizuesi kryesor i restoranteve, dyqaneve ku vec te tjerave marin shume porosi te produkteve tradicionale si te paret ne tregun dibran! Balliu eshte nje pasticeri me embelsira te tradites, si edhe torta te shumellojshme, ku jane me shume se 30 lloje ne pasticeri, ndersa porosite kryesore mbeten ato tipike dibrane. Te gjitha nenproduktet tona jane te brumerave dhe miellit BIO 100 % jemi dhe sherbejme gjithmone me lenden e pare Bio dhe pa asnje konservant, kjo e ben suksesin dhe cilesine e prodhimeve tona. Balliu ka gjithashtu lokal dasmash me nje ambient bashkohore dhe komod ne qytetin e Peshkopise ku organizohen vec dasmave edhe evente te ndryshme.

Adresa: Tercilio Kardinali, Peshkopi 8301, Albania

Web   f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

06:00 - 10:00

Informacion shtesë:

AS-Production

Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania
+355696661110

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet Tona:

   

Kategoria: Dyqan

Ne nuk kemi ndërmend të shkruajmë shumë tekst sepse e dimë se kush e bën punën siç duhet.
Për çdo gëzim familjar të gjithë shkojnë në Nani.

Adresa: Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania

Web   f Insta                                                      Rezervo

Orari:

08:00-22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa:

Flamuri Event Decor

Peshkopia, Dibër, Albania
+355 68 235 2211

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan

Flamuri Event Decor Peshkopi u ofron klientëve një shërbim unik në dizenjimin e eventeve dhe menaxhimin e tyre duke kombinuar shërbim me kualitet të lartë dhe përkujdesje të veçantë

për detajet me petalet e luleve apo cfarëdolloj objekti qe keni ne imagjinaten tuaj si dhe dekore me tullumbace. Ne ju ofrojme sherbime per:

Evente Speciale

Kompozime te Specializuara

Dita E Mesuesit

Ditelindje

Dita e Nenes

Dasma

Shen Valentini

etj…

Adresa: Peshkopia, Dibër, Albania

f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

08:00 - 22:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: