Pollogturist Tetovë Maecedonia

Rruga Ilindenit Tetovë Macedonia
+38970666048 / +41763345565

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Pollog Turist bashkëpunon me kompani të njohura ajrore për fluturimet drejt Dyseldorfit,Romës,Brukselit etj. Udhëtarëve që marrin biletën te Pollog Turist iu mundësohet udhëtimi deri në aeroportin e Shkupit me furgonët e agjencisë,kurse udhëtarëve që bëjnë udhëtime turistike iu mundësohet edhe marrja e sigurimit rrugor që është i domosdoshëm për udhëtim të qetë dhe pa problem në kalimin e doganave. Për të gjithë ata që përgatiten për ndonjë udhëtim mund t`I drejtoheni agjencisë për informacione paraprake. Agjencia Pollog Turist ndodhet në rrugën e Ilindenit në Tetovë nr 81 dhe gjithashtu ka edhe sportelin e saj në aeroportin e Shkupit
Bileta për të gjitha destinacionet e mundshme për udhëtime me avion,autobus dhe tragete.
Pollog Turist është përfaqësues i Kompanisë Ajrore Zvicerane SWISS AIR
Destinacioni
Shkup – Zürich
E mërkurë ora 15:30
E premte ora 19:00
E shtunë ora 12:00
E diel ora 10:20
Zürich – Shkup
E mërkurë ora 12.30
E premte ora 16:00
E shtunë ora 09:00
E diel ora 07:00
Për cdo informacion që ka të bëj me udhëtimet Tuaja na kontaktoni:

Pollog Turist Schweiz:

Hubstrasse 32

9500 Wil

Tel  +41 071 911 33 19

Fax +41 071 911 33 19

Rr. Ilindenit 83
1200 Tetovo

Tel  +389 044 33 66 46

Fax +389 044 35 06 46  tetova@pollogturist.ch

Adresa: Rruga Ilindenit Tetovë Macedonia

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08-20:30

Informacion shtesë:

World Mind Company

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania
tel:+355 67 53 33 532

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Konsulencë Ligjore


KUSH JEMI NE

World Mind që në fillimet e veta meret vetëm me zhvillime të faqeve të internetit, APP smartphone dhe ndërtime programesh (Website & Design) me porosi ( të personalizuara) në fushat e turizmit, kujdesit shëndetësor, medias dhe argëtimit, arsimit, prodhimit, shitjes online, sipas stilit të biznesit dhe shërbimit që ofrojnë. Duke I shërbyer klientëve, ne kemi fituar mirëbesim te madh si një ofrues shërbimi.

ZHVILLIM WEB

World Mind përdor teknologjinë e programimeve si: HTML, PHP, CSS, JAVASCRIPT, AJAX, JQUERY, WORDPRESS, JOOMLA, MYSQL, SEO etj.

Responsive Website Development

» Mobile Development

» Content Management System

» Sitecore Development

» Magento Development

» Drupal Development

» WebModulite Development

» WordPress Development

» Joomla Development

 

ZHVILLIM MOBILE & DESIGN

World Mind ndërton edhe aplikacione mobile si Android dhe IOS gjithashtu edhe per web-design (Photoshop, Ilustrator, After Effects etc) si krijim Logo, Banner, Kataloge etj.

Website Design

» Ecommerce Design

» Mobile Design

» Logo Design & Branding

 

Mirëmbajtje të rrjeteve sociale

Rrjetet sociale janë kanalet e çdo biznesi dhe ato kanë nevojë të jenë sa më dinamike që ti shërbejnë biznesit. World Mind mirëmban rrjetet sociale: Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter etj.

Adresa: Rruga Reshit Petrela, Usluga, 1A, 1/4, Tirane, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Orari:

08:00-19:00

Informacion shtesë:

Sigal Uniqa Group Dega Diber

Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania
+35569 205 6893

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi, Dyqan

 

Të gjitha këto shërbime si më poshtë i gjeni tek Dega Sigal Uniqa Group Dibër, Peshkopi, Bllat, SGS e Peshkopisë, Bulqizë.
Sigurimet e detyrueshme të makinës Siguracioni i makines (TPL, Karton Jeshil apo Polica Kufitare) eshte i detyrueshem për qarkullimin brenda apo jashte Shqiperise. Kjo kategori kategori sigurimesh eshte ne perputhje te plote me ligjin “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”.
Sigurimi i automjetit TPL, Karton Jeshil dhe Policen Kufitare.
Sigurimi i Pronës dhe Shtëpisë Në jetë duam tu japim prioritet gjërave më të rëndësishme: familjes, shëndetit dhe shtëpisë ku jetojmë. Të gjithë e dimë që jeta ndonjëhere sjell të papritura e rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë ndaj sigurimi i shtëpisë është një domosdoshmëri.

PENSION PRIVAT Pagesa mujore kontributesh dhe përfitim mujor sipas viteve të kontributit Në këtë produkt vitet e pagesës së kontributeve mujore janë të barabartë me vitet e përfitimit të pensionit mujor.

 

Sigurimi i Shëndetit Sigurimi privat i shëndetit është mundësi për mbulimin 100% të kostove financiare që duhet të përballojë çdo individ në rast se pëson një aksident apo sëmundje të papritur. SIGAL UNIQA ofron paketa sigurimi individuale dhe familjare, të cilat ofrojnë mbulimin e ekzaminimeve shëndetësore duke filluar nga check up-i rutinë vjetor; trajtimet mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti, si dhe shpenzimet në rast ndjekje të shtatzanisë në spitalet private brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Adresa: Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania

Web   f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

08:00 - 20:00

Informacion shtesë:

Agjensi Lleshi Travel

Bulevardi "Elez Isufi", Peshkopi, Albania
+35568 649 1946

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Agjensi Lleshi Travel eshte agjensi kryesore ne qytetin e Peshkopise duke ofruar sherbime gjithperfshirese. Agjensia jone ka degen e saj edhe ne Maqellare.
Zyrat tona jane te hapura dhye ne sherbim cdo dite te javes nga ora 9:00 deri ne 21:00 ne menyre qe klientet tone te marin info per gjithcka kane nevoje.
Sherbimet tona kane te bejne me gjithcka lidhet me turizmin si:

1. Rezervime nderkombetare te linjave ajrore
2. Rezervime hotelesh ne mbare boten
3. Autobusa Shqiperi-Itali-Austri-Gjermani
4. Paketa me guida turistike

Siguracione shendeti!

Lleshi Travel eshte subjekti i vetem ne qytetin e Peshkopise, qe ofron sherbimin e taksis te licensuar nga Ministria.
Taxia jone eshte ne sherbim te klienteve te saj 24 ore cdo dite te javes.
Motoja jonë është “Kudo dhe Kurdo”, për të ofruar më të mirën.
Ne nuk ofrojmë një udhëtim të zakonshëm,ne zgjedhim mënyrën më të mirë që udhëtim juaj të jetë një kenaqësi.
Ne mund të vërtetojme cdo fjalë tonën, kemi dëshmitar secilin prej jush që ka udhëtuar të paktën njëherë me Lleshi Taxi.

Adresa: Bulevardi “Elez Isufi”, Peshkopi, Albania

f   Insta                                                      Rezervo

Orari:

09:00 - 21:00

Informacion shtesë: