Sigal Uniqa Group Dega Diber

Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania
+35569 205 6893

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi, Dyqan

 

Të gjitha këto shërbime si më poshtë i gjeni tek Dega Sigal Uniqa Group Dibër, Peshkopi, Bllat, SGS e Peshkopisë, Bulqizë.
Sigurimet e detyrueshme të makinës Siguracioni i makines (TPL, Karton Jeshil apo Polica Kufitare) eshte i detyrueshem për qarkullimin brenda apo jashte Shqiperise. Kjo kategori kategori sigurimesh eshte ne perputhje te plote me ligjin “Për sigurimin e detyrueshëm në sektorin e transportit”.
Sigurimi i automjetit TPL, Karton Jeshil dhe Policen Kufitare.
Sigurimi i Pronës dhe Shtëpisë Në jetë duam tu japim prioritet gjërave më të rëndësishme: familjes, shëndetit dhe shtëpisë ku jetojmë. Të gjithë e dimë që jeta ndonjëhere sjell të papritura e rreziqe që mund të dëmtojnë pronën tonë ndaj sigurimi i shtëpisë është një domosdoshmëri.

PENSION PRIVAT Pagesa mujore kontributesh dhe përfitim mujor sipas viteve të kontributit Në këtë produkt vitet e pagesës së kontributeve mujore janë të barabartë me vitet e përfitimit të pensionit mujor.

 

Sigurimi i Shëndetit Sigurimi privat i shëndetit është mundësi për mbulimin 100% të kostove financiare që duhet të përballojë çdo individ në rast se pëson një aksident apo sëmundje të papritur. SIGAL UNIQA ofron paketa sigurimi individuale dhe familjare, të cilat ofrojnë mbulimin e ekzaminimeve shëndetësore duke filluar nga check up-i rutinë vjetor; trajtimet mjekësore në rast sëmundje apo aksidenti, si dhe shpenzimet në rast ndjekje të shtatzanisë në spitalet private brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Adresa: Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi, Albania

Web   f   Insta                                                      Rezervo

Share
 • 31
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  31
  Shares

Orari:

08:00 - 20:00

Informacion shtesë: