Prima Center Tetovë Maqedoni

Boulevard Vidoe Smilevski Bato, Tetovo 1220, Macedonia (FYROM)
+389 71 37 6956

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria:  Restorant 

“Restorante Prima Center në Tetovë” ndodhet në qendrën tregtare “Prima Center” e cila është një nga qëndrat më të njohura në Tetovë. Menu  që  ofron restoranti janë: Pica të shijeve të ndryshme me produkte të freskta por dhe gatime të llojeve të tjera që ka restoranti.

Aty  do te gjeni Ngrohtësi dhe rehati  tipike te shijeve te picave , por dhe te menuve te tjera tradiscionale dhe ato moderne , shoqeruar me  me pije te ftohta me miqtë dhe familjaret tuaj.

Ne ofrojmë pica të shijshme dhe kemi shumë vite përvojë, për të ofruar këtë shërbim duke përmbushur çdo dëshirë.

Që prej shumë vitesh duke ofruar shërbimin tonë me të mirë si pjesë e pandarë e aktivitetit tonë ne kemi fituar shumë ndjekës besnik.

Të gjitha llojet e picave që kërkoni mund të gjenden në lokalin tonë të servirura me dashuri dhe respekt nga stafit ynë profesional.

Kryesisht në bazë të recetave italiane Restorante “Prima Center” ofron pica në çdo moment të ditës dhe shërbimin profesional qe e servir  picën tuaj në tavoline .

Merrni miqtë tuaj, të dashurën tuaj, prindërit dhe fëmijët tuaj dhe ne jemi duk pritur për ju për të ardhur që të shijojnë pica të shijshme dhe vendin më të veçantë të rehatshme në Tetovë .

Adresa: Boulevard Vidoe Smilevski Bato, Tetovo 1220, Macedonia (FYROM)

f Insta                                                                 Booking

 

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

08-23-00

Informacion shtesë: