Pollogturist Tetovë Maecedonia

Rruga Ilindenit Tetovë Macedonia
+38970666048 / +41763345565

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi

Pollog Turist bashkëpunon me kompani të njohura ajrore për fluturimet drejt Dyseldorfit,Romës,Brukselit etj. Udhëtarëve që marrin biletën te Pollog Turist iu mundësohet udhëtimi deri në aeroportin e Shkupit me furgonët e agjencisë,kurse udhëtarëve që bëjnë udhëtime turistike iu mundësohet edhe marrja e sigurimit rrugor që është i domosdoshëm për udhëtim të qetë dhe pa problem në kalimin e doganave. Për të gjithë ata që përgatiten për ndonjë udhëtim mund t`I drejtoheni agjencisë për informacione paraprake. Agjencia Pollog Turist ndodhet në rrugën e Ilindenit në Tetovë nr 81 dhe gjithashtu ka edhe sportelin e saj në aeroportin e Shkupit
Bileta për të gjitha destinacionet e mundshme për udhëtime me avion,autobus dhe tragete.
Pollog Turist është përfaqësues i Kompanisë Ajrore Zvicerane SWISS AIR
Destinacioni
Shkup – Zürich
E mërkurë ora 15:30
E premte ora 19:00
E shtunë ora 12:00
E diel ora 10:20
Zürich – Shkup
E mërkurë ora 12.30
E premte ora 16:00
E shtunë ora 09:00
E diel ora 07:00
Për cdo informacion që ka të bëj me udhëtimet Tuaja na kontaktoni:

Pollog Turist Schweiz:

Hubstrasse 32

9500 Wil

Tel  +41 071 911 33 19

Fax +41 071 911 33 19

Rr. Ilindenit 83
1200 Tetovo

Tel  +389 044 33 66 46

Fax +389 044 35 06 46  tetova@pollogturist.ch

Adresa: Rruga Ilindenit Tetovë Macedonia

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

08-20:30

Informacion shtesë: