La Terrazza Vrutok Gostivar

La Terrazza Vutok Gostivar Macedonia
+38971433259

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria:  Restorant 

Gjendemi në Vrutok ne fshatine Gostivarit , në restorantin “La Terrazza”, i njohur  tashmë për gatimin e recetave ITALIANE ku nuk mungojne kure gatimet  të traditës shqiptare, që për shumëkënd janë të panjohura.  ofron jo vetëm një  restorant por një mrekulli për të shpëtuar nga monotonia e ditës me një peisazh fantastik të malëve e kodrave të kuruara të fshatit me hapsira të një  Resorti ku   Prodhimet e  peshkut të fresketa të cilat japin kënaqësinë e të shijuarit si edhe na bëjnë të ndihemi më afër natyrës. Arredimi perfekt ku ju bën të ndjeheni shumë komode.

Një vënd i shkëlqyer ku do shijoni guzhinën italiane nga një prej shefave më të mirë ëqe ka një eksperincë shumë vjecare në itali dhe në zonat ku njihet nga e  gjith bota  për turizëm . E kjo ekseprincë këto receta dhe këtë artë  të gatimit e gjeni në La Terrazza në Vrutok ..

Ju bejmë të ndiheni të qetë dhe të harroni të gjitha streset dhe lodhjet e ditës. Ju mirpresim të shijoni gatimet tona por edhe kafenë.kapucino “MADE IN ITALIA”

Adresa: La Terrazza Vutok Gostivar Macedonia

f Insta                                                                 Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

08:00-23:30

Informacion shtesë:

Kategoria: