Hotel Manga

LLIXHA, Peshkopia, Dibër, Albania
0683775495 / 0686216764

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Hotel Bar Restorant Manga ka një hapsirë komode që pushesit që frekuentojnë kurat e ujërave termale përvecse komoditetit që është ngjitur me hyrjen kryesore të burimit të Llixhave u ofron rehati komoditet pushuesve me pamjen e natyrës për hapsirën që ofron Hotel Manga.

Llixhat e Peshkopisë kanë si karakteristikë e këtyre ujërave termale janë: ato burojnë nga formacionet e gipseve të malit të Korabit. Janë dy burime sulfurore me temperaturë 35 – 43,5 gradë C dhe me një prurje prej 14 litra/sek. Ato kanë përmbajtje kaliumi dhe sulfatesh. Efektet e tyre lidhen me sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes: si astma bronkiale, bronshite, reamautizmën, diabetin, sëmundjet e lëkurës dhe probleme gjinekologjike. Krahas këtyre burimeve, në Shqipëri gjenden burime ujërash të pijshëm me efekte pozitive për shëndetin.
Llixhat e Peshkopisë njihen si ujërat më kurative në ballkan.

Adresa: LLIXHA, Peshkopia, Dibër, Albania

f Insta                                                                Rezervo

 

Share
 • 46
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  46
  Shares

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: ,