Furre Buke – Pasticeri “Balliu”

Adress: Tercilio Kardinali, Peshkopi 8301, Albania
+35568 205 6518

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqan, Artizanale

 

Furre Buke – Pasticeri Balliu me nje experience edhe tradite disa vjecare te prodhimit prej brumi, ofron me furrat e saj ne Peshkopi cilesi, pasterti, shpejtesi si edhe sherbim te kulturuar. Furre buke Balliu ofron per ju te nderuar kliente me shume se 7 lloje buke, ku eshte furnizuesi kryesor i restoranteve, dyqaneve ku vec te tjerave marin shume porosi te produkteve tradicionale si te paret ne tregun dibran! Balliu eshte nje pasticeri me embelsira te tradites, si edhe torta te shumellojshme, ku jane me shume se 30 lloje ne pasticeri, ndersa porosite kryesore mbeten ato tipike dibrane. Te gjitha nenproduktet tona jane te brumerave dhe miellit BIO 100 % jemi dhe sherbejme gjithmone me lenden e pare Bio dhe pa asnje konservant, kjo e ben suksesin dhe cilesine e prodhimeve tona. Balliu ka gjithashtu lokal dasmash me nje ambient bashkohore dhe komod ne qytetin e Peshkopise ku organizohen vec dasmave edhe evente te ndryshme.

Adresa: Tercilio Kardinali, Peshkopi 8301, Albania

Web   f   Insta                                                      Rezervo

Share
 • 269
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  269
  Shares

Orari:

06:00 - 10:00

Informacion shtesë: