Ëmbëltore ” Besa”

Rr Vllazrim Bashkim 1250 Dibra, Debar, Macedonia
+389 46 833 962

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Ëmbëltore Bar 

Për ëmbëlsirat e shijshme të tilla si: tortë dasmash, tortë ditëlindjesh, akullore dhe të gjitha ëmbëlsirat tradicionale. Ëmbëltore  “Besa ” rikthehet pas shumë kohësh për të vazhduar një  traditë shekullore të ëmbëlsirave nga tre gjeneracione me nje histori suksesesh nga Zagrebi ne Dibër te madhe. Rikthehet nga tre Vellezerit që tani  i bie te jenë  brezi i trete i këtij arti të bukur ashtu sic e ka emrin Këtu nuk do të gjeni vetëm një vend për t’u ëmbëlsuar, por edhe një histori rreth 100 vjeçare .Një biznes modern i ndërtuar në gjurmët e së vjetrës, ruan me fanatizëm, jo vetëm shijen e ëmbëlsirave “Tradicionale ”, por edhe çdo objekt që i përkiste kësaj familjeje. Ëmbëltore  “Besa ” rivjen  ne Dibër të Madhe me të njëjtën shije, me të njëjtin përkushtim e dashuri, me të njëjtën kulturë familjare, në vijim të një tradite gati shekullore, duke na treguar se arti ka edhe anën e ëmbël të tij…”, Brenda pak viteve embeltorja   e vogël është kthyer në një nga më të njohurat dhe më modernet në tregun e brumrave dhe ëmbëlsirave në qytetin e Dibrës.  Për realizimin e këtij projekti ishte e domosdoshme ndihma e njerëzve të afërt që me profesionalizmin e tyre kanë arritur të mbajnë një nivel të lartë të cilësisë së produkteve, shërbimit dhe ruajtjes së një niveli të lartë të kënaqësisë në klientët tanë me ëmbëlsirat e shijshme të tilla si: sheqerparen, bakllavanë,  pasta te dnryshme  tortë dasmash, tortë ditëlindjesh, akullore llokumeve dhe të gjitha ëmbëlsirat tradicionale me  një gamë të gjerë ëmbëlsirash por jemi munduar të ndërthurim ato modernet me tradicionalet.janë receta të trashëguara, brez pas brezi, pas recetave të vjetra duke futur edhe receta të reja, që janë në kohën tani.

Rr Vllazrim Bashkim
1250 Dibra, Debar, Macedonia

f Insta                                                                 Booking

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

07:00- 22:00

Informacion shtesë: