Beko-Komerc DIBER

8 Shtatori, Diber e Madhe
+389 70 521 030

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Dyqane, Agro-ushqimore 

“Beko-Komerc” DIBËR SHITORE USHQIMORE, SHITJE ME SHUMICË DHE PAKICË i  vendosur në Dibër të Madhe prej vitesh, është tregu i vetëm i nivelit krahinor  në vend. Me metra katrorë sipërfaqe ne dispozicion, jo vetëm që është tregu më i madh në vend përsa i përket sipërfaqes por edhe më i madhi në lidhje me volumet e tregtuara në të dhe numrin e subjekteve që furnizohen. Ju do të gjeni  të gjitha llojet e produkteve agro-ushqimore, të cilësive dhe standarteve të ndryshme të të gjitha llojeve që ka një market apo dyqan ushqimore.

Subjektet tregtuese trajtojnë produkte vendase si edhe importi në nivele të ndryshme shitjeje, si shumicë ashtu edhe me pakicë. “Beko-Komerc” DIBËR  ofron të gjitha kushtet për mbarëvajtjen e tregtimit duke përfshirë këtu infrastrukturën bashkëkohore, sigurinë e produkteve  dhe mardhënjen me klientë dhe nën-kontraktorët  tregtarë që operojnë në të, si dhe kushtet higjeno-sanitare.

Tregu vizitohet nga shumë klientë siç e përsëritëm më sipër  nga dy anët e dibrës  klientë  të cilët furnizohen me mallrat agro-ushqimore me shumicë dhe pakicë. Klientët e tregut kryesisht janë  dyqane pakice dhe markete, por nuk mungojnë edhe tregtarët e shumicës  nga komunat  e tjera të vendit.

Adresa: 8 Shtatori, Diber e Madhe

f   Insta                                                                 Rezervo

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Orari:

08:00 - 22:00

Informacion shtesë: