Bar Pasticeri Roi

Rruga Nazmi Rushiti, Peshkopia, Dibër, Albania
+35568 337 3333

Përshkrimi i biznesit:

Our Channels:

   

Kategoria: Bar Pasticeri

Ideja për të krijuar një biznes të tillë ka lindur si një eksperiencë disa vjeçare që punon në disa prej pastave më të njohura dhe jashtë saj dhe duke ditur nga afër aftësinë e përgatitjes së ëmbëlsirave dhe duke e kthyer atë në një art të vërtetë.
Ndërtimi i një ure duke filluar një gur është shumë e vështirë, por jo e pamundur. Brenda pak vitesh Bar Pasticeri Roi është bërë një nga më të njohurat dhe modernet në ëmbëlsirën dhe tregun e ëmbëlsirave në qytetin e Peshkopisë.

Për realizimin e këtij projekti ishte e nevojshme për të ndihmuar njerëzit e afërt të cilët me profesionalizmin e tyre kanë arritur të ruajnë një nivel të lartë të cilësisë së produkteve, shërbimit dhe mbajtjes së një niveli të lartë kënaqësie në klientët tanë. Ku krijojmë një shumëllojshmëri të ëmbëlsirave të të gjitha llojeve tradicionale dhe krijuese që i shërbejmë klientëve tanë.

Vendi ideal ku mund të filloni ditën me dashamirësinë e duhur, shërbimi dhe produktet që gjeni këtu janë përmbushja e kërkesave që qytetarët e Peshkopisë kanë pritur prej kohësh. Ejani tek Roi sepse ne do t’ju ofrojmë korrektësinë dhe cilësinë në shërbim.

Për më shumë informacion, shikoni fotot tona ilustruese.

Address: Rruga Nazmi Rushiti, Peshkopia, Dibër, Albania

f Insta                                                      Rezervo

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: