Bar Hotel Amma

Rruga Rasim Fetahu Bardulla, Peshkopia, Dibër, Albania
+35568 275 4817

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar, Hotel

Hoteli Amma ofron dhoma dopjo dhe familjare ku ndodhet ngjitur me burimin e Llixhave ku karakteristika e ketyre ujrave termal jane: ato burojnë nga formacionet e gipseve të malit të Korabit. Janë dy burime sulfurore me temperaturë 35 – 43,5 gradë C dhe me një prurje prej 14 litra/sek.

Ato kanë përmbajtje kaliumi dhe sulfatesh. Efektet e tyre lidhen me sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes: si astma bronkiale, bronshite, reamautizmën, diabetin, sëmundjet e lëkurës dhe probleme gjinekologjike. Krahas këtyre burimeve, në Shqipëri gjenden burime ujërash të pijshëm me efekte pozitive për shëndetin, siç është burimi i “Kroit të Bardhë” në Komunën e Selitës në rrethin e Mirditës, (i njohur për kurimin e gurëve në veshka).

Adresa: Rruga Rasim Fetahu Bardulla, Peshkopia, Dibër, Albania

f Insta                                                      Rezervo

Share
 • 7
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  7
  Shares

Orari:

00:00 - 00:00

Informacion shtesë:

Paketa: ,