Agjensi Lleshi Travel

Bulevardi "Elez Isufi", Peshkopi, Albania
+35568 649 1946

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Agjensi Turistike

Agjensi Lleshi Travel eshte agjensi kryesore ne qytetin e Peshkopise duke ofruar sherbime gjithperfshirese. Agjensia jone ka degen e saj edhe ne Maqellare.
Zyrat tona jane te hapura dhye ne sherbim cdo dite te javes nga ora 9:00 deri ne 21:00 ne menyre qe klientet tone te marin info per gjithcka kane nevoje.
Sherbimet tona kane te bejne me gjithcka lidhet me turizmin si:

1. Rezervime nderkombetare te linjave ajrore
2. Rezervime hotelesh ne mbare boten
3. Autobusa Shqiperi-Itali-Austri-Gjermani
4. Paketa me guida turistike

Siguracione shendeti!

Lleshi Travel eshte subjekti i vetem ne qytetin e Peshkopise, qe ofron sherbimin e taksis te licensuar nga Ministria.
Taxia jone eshte ne sherbim te klienteve te saj 24 ore cdo dite te javes.
Motoja jonë është “Kudo dhe Kurdo”, për të ofruar më të mirën.
Ne nuk ofrojmë një udhëtim të zakonshëm,ne zgjedhim mënyrën më të mirë që udhëtim juaj të jetë një kenaqësi.
Ne mund të vërtetojme cdo fjalë tonën, kemi dëshmitar secilin prej jush që ka udhëtuar të paktën njëherë me Lleshi Taxi.

Adresa: Bulevardi “Elez Isufi”, Peshkopi, Albania

f   Insta                                                      Rezervo

Share
 • 82
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  82
  Shares

Orari:

09:00 - 21:00

Informacion shtesë: