Guida e qytetit

Mali i Sharrit
Macedonia

Shtrihen në Jug-Lindje të Kosovës duke filluar nga afersia e Prizrenit dhe shkojne pjerrtas meRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Qyteti i Shkupit
Qyteti i Shkupit

Shkup (maqedonisht Скопје/Skopje) është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Maqedonisë. Gjatë periudhës ilireRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Shën Naumi manastir
Shën Naumi manastir

Vetëm 2 km larg doganës së Tushemishtit ndodhet një nga Manastiret më të medha tëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
URA E GURIT SHKUP
guide

Ndodhja e Shkupit në Lumin Vardar i jepë një pozitë të mirë gjeografike. Gjatësia gjeografikeRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kalaja e Ohrit
Kalaja e Ohrit

Kalaja e Samuelit Për herë të parë përmendet nga historiani antik Tit Livij si mureRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
KUMANOVE
Kumanovo

Lagjja më e vjetër përbëhet nga dyqanet dhe shumë pak shtëpi. Veleshka Maalo (ose VeleshkoRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Ohri
Ohri

Ohri,  është një qytet që shtrihet në pjesën jug-perëndimore të Maqedonisë, dhe në një vëzhgimRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Lumi i Radikës
Radica River

Radika është lumë i cili buron në malin e Vracës, pjesë e maleve të Sharrit , nëRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Strugë – Qyteti i Poezisë
Strugë - Qyteti i Poezisë

Strugë – Qyteti i Poezisë Struga është një qytet dhe një destinacion popullor turistik iRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Xhamia e Larme Tetovë
Xhamia e Larme Tetovë

Xhamia e Larme (maqedonisht: Шарена Џамија, turqisht: Alaca Camii), e njohur edhe si Xhamia e Pashës, është një xhami në Tetovë, e ndërtuarRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More